Projekter

Hos Field Advice lægger vi vægt på, at hver enkel kunde er unik, og har særlige præferencer og behov til emballage og engangsservice. 

Med mange års erfaring og et stort sortiment kan Field Advice rådgive og præsenterer engangsservice og emballagetyper, der kan bruges på flere forskellige måder afhængig af, hvilken type fødevareemballagen er tiltænkt til. 

Som leverandør af miljøvenlig engangsservice og emballage, har vi et bredt udvalg af produkter af eks. træ, fiber, papir, majsstivelse (PLA), palmeblade og bambus til konventionelle plastikprodukter, så du frit kan vælge dit foretrukne materiale. Se udvalget i vores webshop her.

Se mere i vores katalog her. Du kan selvfølgelig få tryk på en stor del af engangsservice og emballageprodukterne, og vi rådgiver gerne om, hvordan du får en smagfuld engangsservice og emballage, der fremhæver maden, og giver gæsten en unik helhedsoplevelse.


Kontakt os for forslag eller tilbud på levering af engangsservice og emballage til jeres projekt, arrangement, festival eller byfest.