Om Field Advice

 
Field Advice ApS er Danmarks største leverandør af miljøvenlig og biologisk nedbrydeligt engangsservice og -emballage, der nedbrydes biologisk og indgår i naturens kredsløb. 

Ved at bruge miljøvenlig og biologisk nedbrydelig emballage, viser du omverdenen, at du også tænker på miljøet, og ønsker at bevare den jord, vi alle lever af.

Hos Field Advice findes et bredt udvalg af engangsservice og -emballage. Vores produkter kan bruges af både private og erhvervsdrivende, der ikke ønsker at belaste vores miljø med den engangsemballage, de bruger.
 
Det tager jordens mikroorganismer ca. 64 dage at omdanne produkterne til muld i naturen!
 
Vores produkter kan anvendes til mange forskellige formål, da de er stærke, stabile og sikre i brug til både varm og kold mad. Efter brug kan denne emballage smides på kompostbunken eller i det kommunale kompost-anlæg. Det tager jordens mikroorganismer ca. 64 dage at omdanne produkterne til muld i naturen af del vores produkter.

Field Advice forhandler engangsservice og emballage, der er miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt. Det er f.eks. bestik, kopper, salatbægre i plast lavet af majsstivelse, fade og tallerkner lavet af palmeblade, træ, bambus og sukkerrørsplantefibre.

Vores produkter er udført i et unikt design og af høj kvalitet. Vi forhandler en række miljøvenlige produkter i vores standard sortiment, men specialfremstiller også gerne emballager, efter kundernes ønske og behov.
Vores fokus er på de miljøvenlige emballagetyper, men for at kunne levere det bredeste mulige udvalg har vi også en del konventionele emballagetyper.

Gennem vores netværk af leverandører, kan vi levere de produkter, der ønskes til meget konkurrencemæssige priser. 

Field Advice arbejder sammen med First Pack i Frankrig, som er globalt dækkende med mere end 6000 unik varenumre.

Field Advice’s mission er at give vores kunder et komplet sortiment af miljøvenligt emballage som opfylder alle krav til kvalitet, æstetik og pris.